понеделник, 8 ноември 2010 г.

Шарени и стъклени

Шарените неща радват окото на човека много повече,отколкото едноцветните. За това в своята работа, аз се стремя всички  проекти да са интересни и  разноцветни. Веселите шарени нещица правят деня ни по-интерсен и красив.
Ето някои мои "шарени проекти":

Тази Мама Гъска ме умилява всеки път когато я погледна - изглежда ми така грижовна и нежна. Надявам се и вас да ви стопли :)


Тази малка стъклена купа аз използвам за свещник -събира се точно една чаена свещ. От светлината всичко свети и създава уют :)


В тази  стъкленичка аз си  съхранявам разни лакомства с които черпя всички мои гости.

Ето я и пеперудата - шарена и пъстрокрила. По -принцип обожовам пеперуди и  водни кончета,което е видимо за всички ;) за това и не се уморявам да ги пресъздавам в своите проекти.


Тук съм я снимала по-отблизо.


Това е  "Морското шише" - моята майка ме помоли да й направя шише с морски цветове и ето  какво се получиТова е лично мое хрумване и съм го  нарекла "шише за кафе". Виждате ли,на майка ми често й  се налага се да пие  кафе от автомат,което не е точно кафе а някаква химийка, за това аз реших да й направя ефектно шишенце за кафе и  да си носи от в къщи истинско силно кафенце ,каквото тя го обича. :)


А,ето ги водните кончета - едни от многото хвъркати,които съм направила :)

2 коментара: