Powered By Blogger

сряда, 2 март 2011 г.

Картички в червено и бяло за КФП и други

Здравейте,реших да се включа в предизвикателството на Картичкофуриите с картички в червено и бяло,както и да ви покажа едни  други.
Това е първата от двете картички за Картичкофурийското предизвикателство - това момиченце с цветя ми се струва една добра идея да приветстваме приближаващата пролет...:)





Това е втората картичка за Картичкофуриите. Вече си ме познавате, и знаете че без пеперуда или водно конче,не мога да мина .:):):) А какво по-хубаво от мартеница пеперуда :)




Тази картичка я кръстих "Картичка от неизползваеми материали" -на фоновата хартия имаше голямо петно от кафе,тази с цветята пък, е много малка,а и водното конче е от изрезка ,но с малко повече вдъхновение ,тези на пръв поглед непотребни нещица,се превърнаха в доста добра картичка:):):).



А,тази "картичка" си има цяла история. Днес,докато бях на кафе с моя добра приятелка,тя ме помоли да й направя картичка .Аз й обещах,че веднага щом се прибера,се захващам,но тя настоя ,че я иска веднага и толкова ми се моли,че аз накрая реших да видя какво мога да направя с подръчни материали. Хубаво е,че винаги си нося ножица и лейкопласт в дамската чанта,но за другите ми инструменти,неможех и да си мечтая,а за дизайнерски хартии, да не говорим.
Но,с малко изобретателност чаените опаковки влязоха в употреба. Надписът е от касовата бележка. Вместо панделка използвах една от мартениците си,а мънистото,което беше на нея го  сложих  в центъра,вместо копче. За основа използвах картон от резервният ми чорапогащник :):)):)
 Приятелката ми много я хареса и каза,че се получило интересно. Не можех да не  увековеча подобно "творение" ,за това реших да я споделя и с вас. В крайна сметка,за да я снимам с качествен фотоапарат,приятелката ми ми дойде до нас,където я снимахмеи посе тя си яотнесе . Желая ви усмихнат ден :)






3 коментара:

  1. Интересна история!Получила се е интересна картичка от подръчни материали.

    ОтговорИзтриване
  2. Пеперудената ми е фаворит, но най-много ме усмихна последната :).

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен пеперудената картичка най-много ми хареса!:)
    На първата не мисля, че идеята да оградиш момиченцето с тези червени точки е особено добра...

    Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Елшите и Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване